De voorverkoop van Boek&Bal Schiedam is gestart, dus nog net op tijd om voor de kerst cadeau te doen. In de voorverkoop kosten de kaarten €17,50. Op vertoon van je bibliotheekpas van de Bibliotheek Schiedam, de CJPpas of 65+pas kosten kaartjes €15,00.

Reis, dans en lach op Boek&Bal Schiedam 2014

Zet de volgende datum vast in je nieuwe agenda: zaterdag 15 maart 2014 Boek&Bal Schiedam. Sluit de Boekenweek af op het Schiedamse literaire hoogtepunt dat, net als de landelijke Boekenweek, in het thema van reizen staat.

Een scala aan grote namen is geboekt op deze avond vol literatuur, muziek en entertainment. Zo zullen Abdelkader Benali, Herman Brusselmans, Arjen Lubach, Sunny Bergman, Bettine Vriesekoop, Marente de Moor en Franca Treur naar Schiedam afreizen om tijdens deze achtste editie van Boek&Bal Schiedam acte de presence te geven.

Op Boek&Bal Schiedam is er ook genoeg te doen voor jongeren. In samenwerking met het productiebedrijf ‘Woorden Worden Zinnen’ is er een podium speciaal voor jongeren met jong/aanstormend talent maar ook een grote woordenkunstenaar waarvan de naam binnenkort bekend gemaakt wordt.

En wat dacht je van een herhaling van het leukste en grootste dansfeest van Schiedam van het afgelopen jaar! Wederom zullen de dj’s Tim en Faab weer voor een spetterend Bal gedeelte zorgen, waar nog lang over zal worden nagepraat!