Donderdag 6 maart is er een preview van Boek en Bal Schiedam. Op deze avond verzorgt de bekende Vlaamse auteur Lieve Joris een lezing in de Bibliotheek Schiedam als aftrap van de landelijke Boekenweek.

Lieve Joris is vooral bekend om haar boeken geïnspireerd op haar reizen door het Midden Oosten, Azië en Afrika. Enkele titels van bekende werken van haar zijn De poorten van Damascus, Terug naar Congo, Een kamer in Caïro en haar nieuwste werk Op de vleugels van de Draak.

De lezing vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur in de Bibliotheek Schiedam locatie Stadserf.

De toegang voor deze lezing bedraagt € 7,50. Op vertoon van je bibliotheekpas kost de lezing € 5,00 en als je je kaartje voor Boek en Bal Schiedam laat zien, is de toegang zelfs gratis.